Kampprogram

Arsenal FC
vs
Manchester United

Se Premier League-kampen mellom Arsenal og Manchester United med live stream

Både Arsenal og Manchester United er fortsatt med i kampen om den viktige fjerdeplassen i Premier League, men spesielt bortelaget bør vinne for å holde en reell mulighet fortsatt åpen.

Arsenal kommer fra et overbevisende 4-2-resultat borte mot byrival Chelsea, noe som sørger for at man igjen er i førersetet i kampen om denne utrolig viktige fjerdeplassen.

Manchester United ble regelrett knust av Liverpool på bortebane mandag, og 4-0 er ikke rettferdig for å beskrive forskjellen mellom de to klubbene, for den er gigantisk for øyeblikket.

Noe som selvsagt svir ekstra mer, da Liverpool historisk er klubben sine aller største rivaler. For omtrent 20 år siden var det Arsenal som var de største rivalene, men de siste årene har ikke de to klubbene vært like opptatt av hverandre, da de ikke har kjempet om særlig mange titler sammen.

Før denne kampen har Arsenal, med én kamp mindre spilt, tre poeng ned å gå på fra sin femteplass til Manchester United på sjetteplass. Tottenham innehar fjerdeplassen, med samme poengsum og antall kamper som Arsenal.

Hvem vinner av Arsenal og Manchester United?

Arsenal ser ut til å ha funnet formen igjen, og jeg ser på dem som store favoritter også her, da gjestene trolig fortsatt må klare seg uten Cristiano Ronaldo.

Har funnet en fin flyt igjen, og scorer riktig mange mål. Derfor tror jeg de definitivt kommer til å score flere mål enn det Manchester gjør.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Paul Pogba hos Manchester United.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra Premier League så er det TV 2 som har rettighetene til turneringen i Norge, og sender denne og alle andre kamper fra Premier League på sine sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Om du har lyst til å se mer fotball eller annen sport med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream gratis på nett hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser