Arsenal FC
vs
Manchester City

Se LIgacup-kampen mellom Arsenal og Manchester City med live stream

Vi er klare for kvartfinalene i den engelske Ligacupen, og for en kamp vi får på Emirates tirsdag kveld, mellom kriserammede Arsenal og et Manchester City-lag som virkelig er i god form om dagen.

Fem kamper på rad i ligaen er nå Manchester City uten tap, mens det for Arsenal sin del er mildt sagt krise, der de nå ligger helt nede på en fjortendeplass på tabellen etter 14 kamper i Premier League, bare fir epoeng over direkt enedrykk.

Det er den verste Arsenal-krisen siden midten av 90-tallet, og man har kun scoret smått utrolige 4 mål på over to måneder i Premier League nå.

Da går det litt bedre for Manchester City, som med sine seks poeng nå i det siste kampene har klatret helt opp på en femteplass på tabellen, og for alvor begynner å blande seg inn i toppkampen i Premier League, som alle forventer.

Men i ligacupen er det slevsagt noe helt annet, og vi får torlig se to lag som begge sparer litt spillere med tanke på det tette kampprogrammet som venter i Premier League over jul og nyttår.

Hvem viiner av Arsenal og Manchester City?

Arsenal slo utrolig nok Liverpool ut i den forrige runden, etter straffesparkkonkurranse på Anfield stadion i Liverpool. Vi tror nok ikke det blir like lykkelig denne gang.

For Det er noe alvorlig galt i Arsenal, og vi har ingen tro på at noe magisk plutselig har skjedd i klubben siden tapet for Everton i helgen. Vi tror med andre ord at det er Manchester Cit ysom tar seg videre til semifinalen i Ligacupen.

Vi tror det ender 1-4.

Se opp for:

Thomas Partey hos Arsenal og Sergio Aguero hos Manchester City.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Ligacupen, så har vi gode nyheter til deg. Det finnes nemlig flere steder å se kampen, blant annet hos Unibet, som sender alt fra Ligacupen og fra FA cupen.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til Ligacupen og FA-cupen sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser