Kampprogram

Arsenal FC
vs
Liverpool

Se Premier League-kampen mellom Arsenal og Liverpool med live stream

Det er Champions League som får mest oppmerksomhet denne midtuken, men en av de absolutt mest interessante kampene på programmet er oppgjøret mellom et Arsenal-lag i god form som tar imot Liverpool, i enda bedre form.

Helt klart et oppgjør som blir meget interessant, der begge lagene har masse å spille for. Arsenal har begynt å ta grep om fjerdeplassen i Premier League, men skal fortsette den gode formen for å holde lagene bak seg på tabellen bak seg.

Liverpool har enda sjanse til å sikre seg Premier League-tittelen denne sesongen, men med et Manchester City i fantastisk form så skal Liverpool nærmest vinne alle sine resterende kamper denne sesongen.

Og det blir ikke lett å vinne borte mot Arsenal, som ledet av en Martin Ødegaard i fantastisk form virkelig har spilt god fotball de siste ukene.

Han er, sammen med Mohamed Salah og Kevin de Bruyne, en av de absolutt største formspillerne i Premier League om dagen, noe som også lover godt for det norske landslaget.

For det ser endelig ut til at stortalentet har slått ut i full blomst, og han er stadig bare 23 år, noe som lover godt for det norske landslag de neste ti årene.

Hvem vinner av Arsenal og Liverpool?

Det er nok Liverpool som er favoritter her, men på langt nær så store favoritter som de hadde vært for et par måneder siden, og de skal få god motstand av vertene.

Jeg tror det blir et artig oppgjør å følge, og jeg håper det kan bli en del mål, forhåpentligvis i begge nettmaskene.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Er du interessert i å få sett dette oppgjøret så er det TV 2 som har enerettigheter til Premier League i Norge. Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men du kan få sett mye annen fotball på nett med live stream, for eksempel hos Unibet. Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser