Arsenal FC
vs
Liverpool

Se returkampen i Ligacupens semifinaler mellom Liverpool og Arsenal med live stream

Endelig, én uke på overtid, skal det avgjøres hvem som blir det andre og siste laget i denne sesongens Ligacup i England.

Chelsea har vært klare i en uke allerede, mens vi finner ut av hvem det blir av Arsenal og Liverpool på Emirates stadion i London torsdag kveld.

Den første kampen endte 0-0, og selv om det ikke høres så interessant ut i seg selv var det en fartsfyllt og nervepirrende kamp vi fikk servert på Anfield forrige uke.

Arsenals Granit Xhaka fikk rødt kort når det omtrent var spilt en halvtime, men Arsenal-laget kjempet som helter, og ga Liverpool knapt et skudd på mål den resterende timen.

Artetas menn hadde selv noen gode sjanser til å avgjøre, og denne kampen er dermed helt åpen før avspark. Det er ingen bortemålsregel, og kampen går rett til straffer om det står uavgjort etter 90 minutt.

Hvem vinner av Arsenal og Liverpool?

Denne kampen er helt åpen. Det logiske hadde nok vært å satse på Liverpool. Men uten både Salah og Mane ser de utrolig lite kreative ut fremover om dagen.

Og et 10 mann sterkt Arsenal klarte å temme opp for dem rimelig greit forrige uke. Jeg har en liten magefølelse på Arsenal, og et rent London-derby i finalen på Wembley.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Divock Origi hos Liverpool.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra den engelske ligacupen med live stream på nett så er Unibet det beste og biligeste valget.

De sender kampen gratis til alle med en aktiv konto. Les mer om hvordan du ser denne og tusenvis av andre fotballkamper hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser