Kampprogram

Arsenal FC
vs
Leeds

Se Premier League-kampen mellom Arsenal og Leeds med live stream

Nå er det ikke mye igjen å spille av kamper i Premier League, og fortsatt er det lag som kjemper om både Europacup-plasser og om å unngå nedrykk.

Og på Emirates får vi et oppgjør mellom lag i begge ender av tabellen, nemlig Arsenal, som kjemper om Champions League, og Leeds, som er i fare for å rykke ned.

Arsenal innehar den viktige fjerdeplassen i Premier League når det gjenstår fire ligakamper, med to poeng å gå på ned til erkerivalene Spurs på plassen under. Det er også bare tre poeng opp til en annen London-rival på tredjeplass, nemlig Chelsea.

For Leeds sin del ser det skikkelig stygt ut nå. Klubben befinner seg på plassen over direkte nedrykk, med to poeng ned til Everton. Everton har i tillegg én kamp til gode, og både dem og Burnley på plassen over Leeds har et enklere gjenstående kampprogram.

SÅ det kan bli et kort gjensyn med Premier League for Leeds, og et nedrykk allerede etter én sesong kan bli svært ødeleggende for klubben.

Hvem vinner av Arsenal og Leeds?

Arsenal er store favoritter her, og bør vinne denne kampen for å holde Spurs bak seg, selv om de møter Liverpool på bortebane denne helgen.

Leeds kjemper for å overleve, og man skal ikke undervurdere hva de vil gjøre for å kunne få minst ett poeng fra dette oppgjøret, men jeg tror nok at Arsenal skal sikre seg tre poeng her.

jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Patrick Bamford hos Leeds.

TV og live stream

Denne, og alle andre Premier League-kamper, blir sendt på TV 2 sine sportskanaler og strømmetjenesten TV 2 Play, da TV 2 har alle rettighetene til Premier League i Norge.

Det er dog flere muligheter til å se fotball med live stream gratis på nett, som hos Unibet. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser