Arsenal FC
vs
Chelsea

Se FA-Cupfinalen mellom Arsenal og Chelsea med live stream

Det er klart for aller siste kamp på øverste nivå i England for sesongen, når Arsenal og Chelsea møtes til et vaskeekte London-derby, på Wembley, i finalen i verdens eldste Cupturnering, nemlig FA-cupen.

Det er to av de mest suksessfulle klubbene i turneringen som møtes, og de to klubbene møttes også i finalen for tre sesonger siden, den gangen var det Arsenal som kunne løfte trofeet.

Og det sørget også for at Arsenal igjen kunne skryte av å være den mestvinnende klubben i turneringens historie, med 13 triumfer. Det er én mer enn nummer to på listen, Manchester united.

Nummer tre på listen er Chelsea, som med åtte seire, fem av dem de siste 15 årene, hra samme antall som byrival Tottenham. Tre av fire lag på toppen er med andre ord fra Englands hovedstad, London.

Og vi skal bare tilbake til 2018 for å finne forrige gang Chelsea tok seieren, den gangen mot Manchester United.

De to klubbene hadde to litt forskjellige sesonger i Premier League i år. Arsenal skuffet voldsomt, og endte til lsutt på en meget skuffende åttendeplass.

For Chelsea sin del var forventingene lave, men det ble til slutt en svært imponerende fjerdeplass på Frank lampards menn. Og dermed er man klare for Champions League neste sesong.

Det blir ingen Europacup på Arsenal om de ikke vinner denne finalen, og dermed er det enda mer å spille for for Mikel Artetas menn enn det er for Frank Lampards menn.

Hvem vinner av Arsenal og Chelsea?

Dette er et oppgjør der Chelsea er ganske klare favoritter. Det til tross for at Arsenal sitt spill har sett bedre og bedre ut utover sommeren, og at det virker som Arteta virkelig begynner å få sving på sakene.

Men alt i alt har Chelsea vært klart bedre denne sesongen, og har en bedre stall enn det Arsenal har.

Det man skal ta høyde for er at Arsenal har mer å spille for, og dermed kanskje er litt mer motivert.

Kanskje er det, det som får det til å vippe i Arsenal sitt favør. Samtidig kan det være en fordel for Chelsea at de har litt mindre press på skuldrene, og kan gå ut på matten å prøve å spille litt mer av sitt spill på en avslappende måte.

Vi tror det blir avgjort på straffesparkkonkurranse, etter at det ender 2-2 til full tid.

Og at Chelsea er det laget som løfter trofeet.

Se opp for:

Pierre-Emerick Aubameyang hos Arsenal og Olivier Giroud hos Chelsea.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser