Kampprogram

Arsenal FC
vs
Burnley

Se Premier League-kampen mellom Arsenal og Burnley med live stream

Det gikk ikke veien for Arsenal i midtuken, når de hadde et godt utgangspunkt før returmøtet med Liverpool i Ligacupens semifinaler.

Etter 0-0 på bortebane forrige uke, var Arsenal små favoritter når de tok imot Liverpool på hjemmebane, men måtte se seg slått 0-2, etter to mål av Diego Jota i den første omgangen.

Dermed er det full fokus på Premier League de neste ukene for Arsenal, der det er utrolig tøff kamp om den siste Champions League-plassen.

Med 20 kamper spilt er Arsenal plassert på sjetteplass på tabellen med 35 poeng. Det er like mange poeng som Manchester United på plassen bak, men de røde djevlene har én kamp mer spilt enn Arsenal.

Ett poeng ovenfor finner vi Spurs, men London-rivalene har to kamper til gode, og dermed en stor fordel i kampen om fjerdeplassen, som for øyeblikket er besatt av West Ham, som har to kamper mer spilt enn Arsenal, og kun to poeng å gå på.

Det ser litt verre ut for Burnley, som ligger helt sist med fattige 11 poeng. Trøsten må være at Burnley har mellom to og fire kamper mindre spilt enn samtlige lag over seg på tabellen.

Hvem vinner av Arsenal og Burnley?

Arsenal er selvfølgelig store favoritter i dette oppgjøret. Burnley har i tillegg mistet sin beste spiller, Chris Wood til Newcastle, og er dermed svekket ytterligere.

Arsenal skal vinne for å holde tritt med konkurentene fra Nord-London, Tottenham, og jeg tror det blir en grei seier for Artetas menn.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenalog Dwight McNeil hos Burnley.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser