Kampprogram

Alaves
vs
Real Sociedad

Se La Liga-kampen mellom Alaves og Real Sociedad med live stream

La Liga er endelig i gang igjen etter en forferdelig lang korona-pause på over tre måneder, og det skal nå spilles hele 10 runder i løpet av de neste ukene.

Og torsdag kveld er det klart for nok en kamp for Martin Ødegaard og hans Real Sociedad-lag, etter at det ble et noe skuffende 1-1-resultat i helgen hjemme mot Osasuna.

I kveld er Alaves motstander på bortebane, og alt annet enn tre poeng er uakseptabelt om Real Sociedad skal ha sjans til å å sikre seg den ekstremt imponerende fjerdeplassen de ligger på nå ti runder før slutt.

Getafe og Atletico Madrid er rett bak klubben med henholdsvis lik poengsum og ett poeng mindre. Getafe har dog en kamp mer spilt enn det La Real har.

For Alavés sin del er det syv poeng ned til nedrykk, og 10 kamper igjen å spille, så det er en minst så like vitkig kamp for vertene. Dog har de ikke vunnet på tre forsøk, og skal passe seg på tampen av sesongen.

Hvem vinner av Alaves og Real Sociead?

Vi tror dette kommer til å ende med en borteseier, for Real Sociedad har spilt godt denne sesongen, og vi tror de er svært innstilt på å få en Europacup-plass.

Alaves kommer til å prøve å vinne, fordi det er på hjemmebane, men det kommer La Real til å straffe, og vi føler dette blir en borteseier.

Det betyr at Real Sociedad fortsatt er med i kampen om en av de svært viktige Champions League-plassene neste år. Men det er enda en god del kamper som skal spilles, og dette er en av bare mange seire som trengs den neste måneden.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Lucas Pérez er toppscorer for Alaves, mens Portu er assistkonge i Real Sociedad.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av kamper fra La Liga og Copa del Rey.

Alt du trenger for å se fotball gratis his Unibet er en aktiv konto, som vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan les mer om hvordan du ser la Liga, Bundesliga, Serie A og andre store ligaer hos Unibet enten ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser