Kampprogram

AC Milan
vs
Torino

Se Serie A-kampen mellom AC Milan og Torino med live stream

Det ble en meget skuffende midtukekamp for Serie A-lederne fra Milano. Juventus kom på besøk på San Siro, og Milan hadde enda til hode å tape en kamp i ligaen denne sesongen.

I tillegg tapte byrival og andreplasserte Inter sin kamp mot Sampdoria, så alt lå til rette for å få et forsprang mot alle konkurrentene med en seier mot det som har vært et ganske ustabilt Juventus-lag så langt denne sesongen.

Men selv om de to lagene var jevngode, så var det Juventus som var definitivt mest klinisk når det kom til avslutningene, og som til slutt vant 3-1 på San Siro.

Milan er fortsatt plassert på førsteplass, men med bare ett poeng ned til Inter, og kun syv poeng ned til Juvnetus er det nå meget tett i toppen av Serie A.

Nå skal de altså opp mot nok et lag fra Torino, nemlig Torino selv, som ikke har hatt en veldig god start på denne sesongen.

Etter 16 kamper ligger Torino helt nede på en syttendeplass, 12 poeng er nok til å holde dem over nedrykksstreken takket være bedre målforskjell enn Parma.

Hvem vinner av AC Milan og Torino?

Milan er selvsagt store favoritter her, selv om de fortsatt har en god del spillere i isolasjon på grunn av viruset. Det er stor sannsynlighet for at Jens Petter Hauge starter også denne kampen.

Torino har en oppadgående formkurve, og har ikke tapt på sine fire ssite kamper, men det er det trolig slutt på i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Hakan Çalhanoglu hos Milan og Andrea Belotti hos Torino.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser