Kampprogram

AC Milan
vs
Sassuolo

Se Serie A-kampen mellom AC Milan og Sassuolo med live stream på nett

Det er midtukerunde i Serie A, og Milan skal ut i en relativt enkel affære hjemme mot Sassuolo. Den skal vinnes, og da er Milan nærmest sikret en plass i neste års Champions League.

Med syv kamper igjen av Serie A-sesongen så er Milan seks poeng foran Napoli på femteplass, med Atalanta og Juventus på plassene mellom. Det er med andre ord fortsatt en kamp om de tre siste Champions League-plassene.

Inter Milan er med sine ni poeng foran Milan allerede nærmest sikret tittelen i Serie A denne sesongen, mens Lazio og Roma henger lenger bak og har fatt i Europa League-plasser.

Sassuolo har hatt en god sesong, og er faktisk det øverste laget bak de syv beste lagene, og befinner seg på en åttendeplass med sine 46 poeng på 31 kamper.

Men det er dessverre for langt opp til Roma på syvendeplass, så det blir nok ikke noe Europacup-spill for Sassuolo selv om det skulle ende med seier her.

Hvem vinner av Milan og Sassuolo?

Milan er store favoritter her, og det er vanskelig å se for seg at gjestene skal få med seg noe fra denne kampen. Milan er i meget god form, og ser ut til å virkelig ville spille Champions League neste sesong.

Gjestene har hatt en kjempe sesong ,har er ikke i fare for å rykke ned. Derfor er det helt fint for dem å ikke få med seg noe fra denne kampen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Zlatan Ibrahimovich hos Milan og Domenico Berardi hos Sassuolo.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser