Kampprogram

AC Milan
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom AC Milan og Sampdoria med live stream

Med full runde i alle de store ligaene denne helgen, er det endelig duket for en skikkelig fotball-helg, noe vi ikke har hatt så mye av siden før jul omtrent.

Og blant søndagens kamper finner vi mye interessant, men med norske øyne er det nok spennende å se hvordan det går i kampen mellom AC MIlan og Sampdoria, der både Kristoffer Askildsen og Morten Thorsby trolig skal i aksjon for bortelaget.

Et utrolig tøft oppgjør for Sampdoria dette, som har slitt gjennom store deler av sesongen. Det kom endelig en seier i forrge ligarunde, etter fire strake tap, men fortsatt er man plassert helt nede på 16. plass, kun fem poeng over direkte nedrykk.

Milan slo Roma 3-0 i kvartfinalene av Coppa Italia i midtuken, er for alvor med i gullkampen i Serie A, og har generelt en fantastisk sesong kjørende.

Er altså bare ett poeng bak ligaleder Inter, som riktignok har én kamp mindre spilt, og er a poeng med Napoli på andreplass, syv poeng foran Juventus på fjerde.

Hvem vinner av AC Milan og Sampdoria?

Milan er selvfølgelig storfavoritter her, og det er ingen tvil om at de kommer til å kjøre kampen, og at gjestene skal prøve å holde unna.

Det tror jeg ikke de klarer, dette Milan-laget er rett og slett i for god form, og tre poeng er alt for viktig i tittelkampen til at de tar lett på dette.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Zlatan hos Milan og Morten Thorsby hos Sampdoria.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra Serie A, så er det gode muligheter med å se denne med live stream på nett, blant annet hos Unibet.

Unibet sender alt fra Coppa Italia og Serie A til alle sine aktive kunder. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser