Kampprogram

AC Milan
vs
Sampdoria

Se den "norske" Serie A-kampen mellom Milan og Sampdoria med live stream

Etter det som har virket som en uendelig lang landslagspause, er vi endelig i gang med klubbfotballen over hele kontinentet igjen, ikke minst i Italia.

Og i Serie A får vi det som er et av de mest interessante oppgjørene denne sesongen, sett med norske øyne, når Jens Petter Hauges Milan tar imot Morten Thorsby og Kristoffer Askildsens Sampdoria på San Siro i Milano.

Det er en utrolig viktig kamp for hjemmelaget, som fortsatt har et lite håp om å kunne ta igjen byrivalene Inter i kampen om scudettaen denne sesongen.

Men det begynner å bli langt opp, og kun seier er godt nok i dette oppgjøret. Før runden sparkes i gang så er Inter seks poeng foran Milan, og har en kamp til gode på rivalene.

For Sampdoria sin del så er formen ikke all verden å skryte av for tiden, men klubben befinner seg stadig på tiendeplass på tabellen, og er nærmest sikret å ikke rykke ned denne sesongen.

Men med kun én seier på de siste seks forsøkene skal formen forbedres for å være helt sikker, riktig nok kom den seieren nå i siste serierunde.

Hvem vinner av Milan og Sampdoria?

Milan er selvsagt store favoritter her, men Sampdoria fikk endelig en trepoenger i forrige serierunde, og er selvfølgelig interessert i å gjenta det.

Og det kan de nok ha god tro på, med to tap på de siste seks Milan-kampene, og dermed har de vist at de er alt annet enn uovervinnelige den siste tiden. Men vi tror nok det ender med hjemmeseier til slutt.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Zlatan hos Milan og Thorsby hos Sampdoria.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser