Kampprogram

AC Milan
vs
Roma

Se Serie A-kampen mellom Milan og Roma med live stream

Det er klart for den første runden av Serie A i 2022, og for et spennende oppgjør vi får mellom Milan og Roma, to lag som begge kjemper om å kunne spille Champions League neste sesong.

Jose Mourinho har enda litt press på seg på å få Roma tilbake til gamle hauger, men laget har vist tendenser så langt denne sesongen.

Milan har hatt en helt suverent god start på sesongen i Serie A, og leder tabellen etter fire kamper, da alle de fire første kampene har endt med tre poeng, og fine 9-1 i målforskjell.

For Roma sin del har det vært en helt gjennomsnitlig start på sesongen, og hovedstadslaget ligger på en åttendeplass med sine syv poeng på sine første fire ligakamper.

Begge de to klubbene er selvsagt forventet å kjempe i toppen, men Milan ser bunnsolide ut, og kommer trolig til å kjempe om en plass i neste års Champions League.

Hvem vinner av Milan og Roma?

Så Milan er derfor ganske solide favoritter her, og også vi forventer at de fortsetter den gode formen, med Zlatan i spissen, og er vi heldige så får vi litt Hauge-show også.

Roma skal konstentrere seg om å bli blant de syv beste denne sesongen, da er det ikke krise å tape kamper som dette. Milan tror vi skal kjempe om edelt metall, da må kamper som dette vinnes.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Zlatan Ibrahimovich hos Milan og Edin Džeko hos Roma.

TV og live stream

Det finnes flere alternativer for deg om du ønsker å se dette oppgjøret fra Serie A, som for eksempel Unibet.

Unibet sender alt av kamper fra Serie A gjennom hele sesongen via sin live streamingtjeneste, som er åpen for alle deres aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser