AC Milan
vs
Red Star Belgrade

Se Europa League-returkampen mellom AC Milan og Røde Stjerne med live stream

Det ble mye mer spennende enn det Milan trolig ønsket og forventet sist uke, da Røde Stjerne klarte å holde dme til 2-2 på hjemmebane.

Nå skal jobben gjøres på San Siro, og det er selvsagt hjemmelaget som er store favoritter i oppgjøret, som avgjør hvem av lagene som går videre til åttendelsfinalen i Europa League-sluttspillet.

To ganger gikk gjestene fra Milano i føringen på bortebane sist uke, men to ganger klarte vertene å utligne, det siste målet på dramatisk vis på overtid, med en spiller mindre på banen etter at Rodic fikk rødt kort etter 77 minutter.

Til vild jubel fra tusenvis av hjemmefans som hadde samlet seg utenfor stadion, da det ikke var lov med tilskuere innenfor portene. Men det stoppet ikke dem fra å feire uavgjortresultatet med sang, fyrverkeri og dans i gatene rundt stadion.

Milan tapte sin hjemmekamp mot ryrival og tabellnabo Inter i helgen, og er dermed så og si allerede nå hektet av i tittelkampen, etter å ha ledet Serie A i over halve sesongen.

For Røde Stjerne sin del er de som vanlig ganske overlegne i hjemlig liga, og i helgen vant de 2-1 borte mot Spartak Subotica.

Hvem vinner av Milan og Røde Stjerne?

Selvsagt er Milan store favoritter her, og det bør være de som anvaserer til den neste runden. To bortemål hjelper også veldig på, og bør gi dem den hjelpen de trenger for å gå vidreh er.

Vi ser ikke annet utfall enn at Milan topper laget her, og at vi får se Zlatan og co sørge for at det ikke er noe tvil om at de er et betydelig bedre lag enn de Røde Stjerne er.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Zlatan hos Milan og Guélor Kanga hos Røde Stjerne.

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge, så denne kampen er tilgjengelig på en av deres kanaler, og på streamingtjenesten TV2 Sumo.

Vil du se mer fotball på nett? Unibet har et bredt utvalg av fotball fra noen av de beste ligaene i verden. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet på nett nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser