AC Milan
vs
Manchester United

Se Europa League-kampen mellom AC Milan og Manchester United med live stream

Det er klart for returkamper i 8-delsfinalene i Europa League, og den trolig mest spennende kampen får vi servert på San Siro, der Milan og Manchester United møtes med 1-1 som utgangspunkt fra det første møtet på Old Trafford.

Manchester United var det beste laget i forrige ukes første oppgjør, men en heading av dansken Simon Kjær på overtid sørget for et godt utgangspunkt for de italienske gjestene.

Det ble et meget skuffende 0-1-tap hjemme mot Napoli for Milan i helgen, og det begynner å bli mer og mer klart at det ikke blir en Serie A-tittel denne sesongen heller.

Spesielt skuffende er det når man ledet serien i hele første halvdel av sesongen, og var ubeseiret helt frem til julefeiringen.

For Manchester United sin del går det veldig godt i ligaen, og 1-0 mot West Ham i helgen sørger for at de fortsatt er nummer to i Premier League, bak de suverene byrivalene Manchester City.

Vinneren av dette oppgjøret er klare for kvartfinalene i Europa League, og det nærmer seg da finale, en finale Manchester United vant for bare tre sesonger siden. Milan har aldri gått helt til topps i Europa League/UEFA-Cupen.

Hvem vinner av Milan og Manchester United?

Det er Manchester United som er favoritter her, da det ikke er særlig til hjemmebanefordel for hjemmelaget. Milan er i dårlig form, men det sene utligningsmået fra sist uke er selvsagt en fordel.

Men vi ser på Manchester United som veldig gode om dagen, og regner med det er de vi ser i den neste utslagsrunden av Europa League.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Zlatan Ibrahimovich hos Milan og Bruno Fernandes hos Manchester United.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne svært interessante kampen fra Europa League, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser