Kampprogram

AC Milan
vs
Juventus

Se toppkampen fra Serie A mellom Milan og Juventus med live stream

Det er full runde i Serie A denne helgen, og høydepunktet kommet søndag kveld, når de to toppklubbene Milan og Juventus barker sammen på San Siro.

De to klubbene kjemper begge fortsatt om Serie A-tittelen, men det ser ikke lovende ut for noen av dem, spesielt ikke bortelaget, som etter en elendig start på sesongen har mer enn nok med å prøve å sikre seg Champions League-spill neste sesong.

Etter 22 runder er Juventus plassert på femteplass på tabellen med 41 poeng, det er ett poeng opp til Atalanta på fjerde, men de har en kamp til gode på Juventus.

Seks poeng over Atalanta igjen finner vi Milan, som ledet Serie A i store deler av høstsesongen. Nå er det 2 poeng opp til Inter, men byrivalene har en kamp mindre spilt.

Og syv poeng ned til Juventus er ikke all verden, så Champions League-spill neste sesong er absolutt ikke sikret for Milan på det nåværende tidspunkt.

Hvem vinner av Milan og Juventus?

Dette er ikke så klart lenger som det har vært de siste ti årene. Milan har blitt et bedre lag, og Juventus har blitt tilsvarende dårlig.

Men gjestene er i god form om dagen, bedre form enn vertene, så dette kommer til å bli tight, men jeg har større tro på Milan enn jeg har på Juve.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Zlatan Ibrahimovic hos Milan og ** Paulo Dybala** hos Juventus.

TV og live stream

Har du lyst til å se dette oppgjøret fra Serie A så er det gode muligheter for å gjøre nettopp det. Unibet vil live streame kampen for alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du live streamer Serie A og Coppa Italia på nett med Unibet nedenfor denne artikkelen. God kamp!

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser