Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

AC Milan
vs
Juventus

Se Serie A-storkampen mellom Milan og Juventus med live stream

Jens Petter Hauge sitt AC Milan har fortsatt å imponere i Serie A denne sesongen, og er stadig ligaleder i Italia når de onsdag kveld tar imot regjerende mester Juventus hjemme på San Siro.

Seieren borte mot Benevento i helgen sørget for at byrival Inter stadig er ett poeng bak dem på tabellen, mens det er hele syv poeng ned til Roma på tredjeplass.

Helt nede på en femteplass, 14 kamper inn i sesongen, finner vi Juventus. Med hele 10 poeng mindre enn Milan, men riktignok med én kamp mindre spilt. En seier her vil dermed sende Juventus opp på syv poeng mindre, med samme antall kamper.

Og man skal selvsagt aldi avskrive Juvenuts, det har de vist flere sesonger de siste ti årene. En dårlig høstsesong er ofte kompensert med en meget solid vårsesong.

Jens Petter Hauge har ikke startet en kamp for Milan siden starten av deseomber, men det er ikke fordi han har vært dårlig, men fordi klubben ikke ønsker å eksponere han alt for mye nå i sitt første år som proff i en av verdens største klubber, og som stadig veldig ung.

Hvem vinner av Milan og Juventus?

Denne er tøff. Det er litt vanskelig å se på dette oppgjøret med dagens situasjon alene i tankene, for i de siste 10 sesongene har Juventus vært så klart bedre enn det vertene har vært.

Men sånn situasjonen er for øyeblikket så er det faktisk Milan som er det beste laget, og dermed er de favoritter på hjemmebane i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Zlatan hos Milan og Ronaldo hos Juventus.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser