AC Milan
vs
Juventus

Se Coppa Italia-semifinalen mellom Milan og Juventus med live stream

Se Coppa Italia-semifinalen mellom Milan og Juventus med live stream

Det er klart for semifinaler i den italienske cupen denne uken, også kjent som Coppa Italia. Napoli og Inter møtes onsdag, mens det torsdag vente Milan mot juventus på San Siro.

De to klubbene tapte begge sin Serie A-kamp i helgen, og kommer dermed til dette oppgjøret svært revansjesugne.

Juventus gjestet lørdag Hellas Verona, og til tross for at bortelaget tok ledelsen så sent som i det 65. minutt, ved Cristiano Ronaldo, måtte man til slutt se seg slått 1-2 når dommeren blåste av kampen.

Milan "gjestet" byrivalene Inter på sin egen hjemmebane søndag kveld, og også de tok ledelsen, og ledet 2-0 ved halv tid.

Men Inter sørget for et forrykende comeback i de nandre omgangen, og vant til slutt hele 4-2. Dermed tok Inter over ledelsen i Serie A, a poeng med andreplasserte Juventus.

Dermed er det to lag som skal revenasjere ting på matten på San Siro torsdag kveld, og vi er sikre på at det kommer til å bli et meget interessant oppgjør, der Zlatan møter tidligere arbeidsgiver Juventus.

Hvem vinner av Milan og Juventus?

Men det er selvsagt Juventus som er favoritter, mot et Milan lag som har underprestert i over 10 år nå.

Juventus har større konkurranse i Italia enn på mange, mange år, men er fortsatt det klart beste laget, i det minste på papiret.

Det tror vi sørger for at de sikrer seg en plass i Coppa Italia-finalen.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Zlatan Ibrahimovich hos AC Milan og Cristiano Ronaldo hos Juventus.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Serie A og Coppa Italia.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Coppa Italia?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser