Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

AC Milan
vs
Fiorentina

Se Serie A-kampen mellom AC Milan og Fiorentina med live stream

Etter en OK prestasjon i Europa League på torsdag er Milan klare for å forsvare ledelsen i Serie A søndag, når Fiorentina kommer på besøk på San Siro i Milano.

Etter at åtte serierunder er gjennomført leder Milan den italienske toppserien med to poeng ned til andreplasserte Sassuolo, og fire ned til regjerende mestere Juventus på fjerdeplass.

Det er den beste starten de har hatt i den hjemlige ligaen på veldig mange sesonger, og med suksess i Europa League i tillegg kan det begynne å se ut som at den sovende kjempen begynner å nærme seg gamle høyder igjen.

Jens Petter hauge startet kampen mot Lille i Europa League på torsdag, etter at han kom inn og scoret i bortemøtet med Napoli i Serie A forrige helg.

Det er dermed store muligheter for at vår nye norske yndling kan få spilletid også i dette oppgjøret. Spesielt nå når Zlatan fortsatt er ute med skade.

Hvem vinner av Milan og Fiorentina?

Milan er selvsagt ganske klare favoritter her, og skal ta seg av dagens Fiorentina på hjemmebane med det mannskapet de har til rådighet nå.

Er i tillegg i meget god form, og skal klare seg fint til tross for at Zlatan ikke er med på grunn av en skade. Fiorentina er plassert på femtendeplass, og har kun vunnet to kamper så langt.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Rafael Leão hos Milan og Cristiano Biraghi hos Fiorentina.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser