AC Milan
vs
Celtic

Se den "norske" Europa League-duellen mellom AC Milan og Celtic med live stream

Bare én uke etter den forrige Europa League-runden er vi igang igjen, og vi er nå kalre for den femte og nest siste spillerunden i gruppespillet, der flere lag kan sikre seg plass i utslagsrundene over nyttår.

Men i kampen mellom Milan og Celtic på San Siro er det først og fremst faren for å bli utslått som er mest fremtredende, for Celtic. For etter fire kamper er de desidert sist på tabellen med sitt ene poeng.

Med fem poeng opp til Sparta Praha på tredjeplass og seks poeng opp til Milan på andreplass må både denne og neste kamp vinnes for skottene, i tillegg til at de andre resultatene må gå deres vei.

Lille leder gruppen med sine åtte poeng, når de tar imot Sparta Praha på samme tidspunkt som denne kampen. Lille er dermed det eneste av lagene som kan sikre avansement i denne runden.

Med med hjemmeseier til Milan ligger Jens Petter Hauge og co godt ann til å sikre seg en plass i utslagsrundene, der de definitivt kommer til å være en av favorittene til å vinne hele turneringen.

Det vil være en stor skuffelse for Celtic å rykke ut av gruppespillet, og når de i tillegg sliter på hjemmebane, der Rangers virkelig begynner å gi de hard kamp i skotske Premier League, kan dette bli en av de mest skuffende sesongene for det skotske storlaget på mange, mange år.

Hvem vinner av Milan og Celtic?

Milan er ganske klare favoritter her. De har enda til gode å tape hjemme i Serie A, og leder den italienske serien nå når vi er godt i gang med sesongen.

Tapte hjemme mot Lille tidligere i høst, men det er så langt den eneste kampen Zlatan og co har tapt siden forrige vinter. Kristoffer Ajer og co skal få problemer med å stoppe svensken og Jens Petter Hauge, som trolig starter denne kampen for Milan.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Zlatan Ibrahimovich hos Milan og Mohamed Elyounnoussi hos Celtic.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, så kampen er tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Har du lyst til å se mer fotball med live stream så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser