Kampprogram

AC Milan
vs
Atalanta

Se Serie A-kampen mellom AC Milan og Atalanta med live stream på nett

Vi er klare for nok en Serie A-helg, og også denne helgen er spekket med storkamper, blant annet et meget interessant oppgjør mellom Milan og Atalanta i Milano, på San Siro.

Milan kjemper for å beholde førsteplassen på Serie A-tabellen, og med seier her vil Inter være minst tre poeng bak etter denne runden, men de kan også være hele seks poeng bak, om de taper til Udinese.

Milan har kun tapt én kamp så langt denne sesongen, hjemme mot regjerende mestere Juventus. Det er fortsatt byrival Inter som er de store favorittene til å ta Scudettaen, men fortsetter Milan som dette skal det bli vanskelig for Inter å ta dem igjen.

Milan har i tillegg skaffet seg Mario Mandzukic, 34 åringen er fortsatt en meget habil fotballspiller, og tilføyer et allerede farlig Milan-angrep, med Zlatan, enda mer kraft og målteft.

Det er ventet at han får spilletid allerede her, og det kommer til å bli svært spennende å se Milans erfarne kraftige angrep mot Atalantas ekstremt målfarlige trio.

Hvem vinner av Milan og Atalanta?

Milan er små favoritter her på hjemmebane, men Atalanta har virkelig funnet formen i det siste, og sørget for et sterkt comeback i midtuken mot Udinere.

Derfor tror vi dette faktisk kan ende som et ganske målrikt uavgjort resultat, og at det blir masse av underholdning for oss nøytrale seere.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Zlatan hos Milan og Muriel hos Atalanta.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser