Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

AC Milan
vs
Atalanta

Se Serie A-kampen mellom Milan og Atalanta med live stream

Nå begynner det virkelig å tette seg til i toppen av Serie A-tabellen, og både Milan og Atalanta har mye å spille for når de to klubbene møtes på San Siro fredag kveld.

Hjemmelaget har gjort det meget godt i det siste, og har nesten, men bare neste, blandet seg inn i kampen om Champions League. men med bare tre kamper igjen er dessverre det toget godt, men klubben kan glede seg over at Europa League-deltakelse neste sesong nærmest er sikret.

59 poeng er ett mer enn Roma, og tre mer enn Napoli, som følger på plassene bak. De to klubbene har dog én kamp mindre spilt, men syvendeplassen gir trolig også Europacup.

For Atalanta sin del går det enda bedre, og klubben befinner seg på en smått utrolig andreplass for øyeblikket. To poeng foran Inter, og fem foran Lazio. Men også her har de to klubbene bak på tabellen én kamp mindre spilt enn det Atalanta har.

Det er seks poeng opp til Juventus på førsteplass, men det er trolig for mye å håpe på, det hadde vært en av de største overraskelsene i moderne europeisk fotball om Atalanta sikret Serie A-tittelen denne sesongen.

Dette blir den 21 gangen de to klubbene møtes på San Siro i seriesammenheng, og det er faktisk jevnere enn man skulle tro. Ni ganger har det endt med hjemmeseier, fire ganger har Atalanta vunnet, og syv av gangene har endt med poengdeling.

Hvem vinner av Milan og Atalanta?

Dette kommer til å bli utrolig interessant, møtet mellom to av de beste formlagene i Serie A for tiden. Begge lagene kommer til å gå for seieren, og det komemr derfor til å bli en åpen kamp.

Men man skal huske at Atalanta har scoret hele 95(!) mål så langt denne sesongen, på kun 35 kamper. Det er noe ikke negnag Milan kan klare å stoppe nå, og vi er derfor sikker på at Atalanta kommer til å score enda flere mål enn Milan.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Hakan Çalhanoglu hos Milan og Luis Muriel hos Atalanta.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser