Aberdeen
vs
Celtic

Se kampen mellom Aberdeen og Celtic i Skotsk Premier League med live stream

Det er klart for den 27. runden i den Skotske Premier League, og ligaleder Celtic møter tøff motstand i form av tredjeplasserte Aberdeen på bortebane.

Kristoffer Ajer er selvsagt bankers i det bakre leddet hos Celtic, mens Mohamed Elyounoussi er tilbake fra skade, og kan trolig igjen bli å se i startoppstillingen.

Den utleide Southampton-spilleren har slitt med skade siden før jul, og var opprinnelig tilbake i midten av januar. Men det har tatt tid å komme tilbake i kampform, og nordmannen har enda ikke startet en kamp for de regjerende skotske mesterne i 2020.

Han fikk tolv minutter fra benken i den forrige serierunden, og er trolig helt fit igjen nå til å bidra fra start. Med hele syv mål og seks målgivende på totalt 15 kamper i alle turneringer for Celtic er han en meget stor bidragsyter til den gode sesongen så langt.

Men der Moi har vært ute av laget en stund er Kristoffer Ajer bankers på Celtic-laget som leder Premiership. Det er ekstremt viktig for Norge, da Ajer også er selvskreven i midtforsvaret til Norge i de kommende Nations League-kampene.

Hvem vinner av Aberdeen og Celtic?

Aberdeen har hatt en god sesong så langt, og er laget som er nærmest Celtic og Rangers av "de andre" lagene i skotske Premier League.

Med sine 41 poeng på 26 kamper er du uansett milevis bak Celtic og Rangers. Celtic leder med hele 70 poeng på 26 kamper, mens Rangers har tatt 60 på sine 25.

Derfor tror vi Celtic fortsetter den fantastiske formen, og vinner borte mot Aberdeen på Pittodrie stadion i den østlige skotske byen.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Sam Cosgrove hos Aberdeen og Odsonne Edouard hos Celtic.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra skotske Premier League og den skotske FA-cupen.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Skotsk Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser