header
play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se landslaget med live stream online – 2022/2023

Å spille for landslaget er som en drøm som går i oppfinnelse for veldig få. Å putte på seg draktene til landslaget er en ære. Å spasere gjennom spillertunnellen som en representant for ens land er det som får unge spiller til å komme på trening uke etter uke, uansett om det regner, snør eller er 30 grader ute.

Verdens første landskamp ble spilt allerede i 1870, da England og Skottland møtte hverandre. Kampen endte målløs, men var fortsatt starten på landskamper slik vi kjenner dem i dag.. Ingen annen sport klarer å forene land slik fotballen gjør, og noen kamper kan få nasjonalfølelsen til å gå helt av skaftet, eller i motsatt ende landesorg. Når landslaget spiller er klubbfargene satt til side, og mennesker som vanligvis er fiender forenes på tribunene.

Målet med landskampene er at man kan få representere landet sitt i store turneringer, som er kanskje det største du kan oppleve som spiller. I Europa er målet til landslagene å kvalifisere seg til Europamesterskapet og til Verdensmesterskapet, som blir spilt hvert fjerde år. I fire uker står alt stille, alt handler om fotball og mer fotball. Finalene er som oftest spekket med stjerner. Og i selve finalen er selv Lionel Messi og Cristiano vanlig dødelige, og tyskerne vinner alltid til slutt.

Internasjonale kamper er noe spesielt, og vi er glade for at vi kan vise deg hvordan du ser verdens beste spillere representere landene sine.