header

Superligaen

play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se Superligaen Live Stream Online

Den danske Superligaen. Trolig den beste ligaen i Nord-Europa, og definitivt den ligaen i Skandinavia med det høyeste toppnivået. FC København har dominert her i tiår nå, og er, ser man tilbake siste 15 sesongene, Nordens beste fotballag.

Og ligaen, og dansk fotball generelt, er godt preget av Norge. Der danskene før så ned på oss nordmenn når det kom til fotball, og kalte oss for fjellaper og det som verre er, ser de nå til oss for å finne de beste trenerne. Bare se på FC København, dansk fotballs lokomotiv, laget som har representert Skandinavia oftest i Europa de siste ti årene. Her er det nordmannen Ståle Solbakken som er sjefen med stor S. Og for det danske landslaget har vi selveste Åge Hareide som er sjef. For et landslag som også består av flere spillere fra Superliga, så det er ingen tvil om at Norge har stor innflytelse på dansk fotball for tiden.


Se norske spillere i Superliga

Superligaen har alltid, og gjør det fortsatt, bestått av mange norske spillere. Storheter som Harald Martin Brattbakk, Myggen, Daniel Braaten og Brede Hangeland har blant annet spilt her. I dag finner vi spiller som Tobias Børkeeiet og Sigurd Rosted i Brøndby, Iver Fossum i OB og Sten Grytebust i FC København.

Andre spillere i Superligaen er Benjamin Stokke i Randers, Ulrik Yttegård Jensen og Mathias Rasmussen i Nordsjælland, Julian Kristoffersen og Pål Alexander Kirkevold i Hobro og Vegard Leikvoll Moberg i Silkeborg.


Hvordan se Superliga med live stream

Om du ønsker å se danske Superligaen med live stream online er Unibet stedet for deg. De sender alle kampene gjennom sesongen med live stream til alle sine aktive kunder. Å være en aktiv kunde vil si at du enten har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene, eller at du har penger disponibelt på kontoen. Unibet sender også kamper fra flere av de andre populære ligaene i Europa. Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Allsvenskan og Championship er alle tilgjengelig via live stream hos Unibet.