Kampprogram

Se Serie A Live Stream Online - 2019/2020

Italienske Serie A får gjerne ikke alt for mye oppmerksomhet i Danmark, dog har det tatt seg litt opp etter at en av verdens absolutt beste fotballspillere, Cristiano Ronaldo, sluttet seg til Juventus denne sommeren. Men selv uten den portugisiske verdensstjernen fortjener ligaen all den oppmerksomheten den får, og litt til.

Det blir nemlig spilt nydelig fotball i Italia, og flere av verdens absolutt mest tradisjonsrike storklubber holder til i Serie A. Og noe av det som gjør Serie A så spesielt er alle storlagene som potensielt kan vinne ligaen. Greit nok har Juventus vært helt overlegen de siste sesongene, men bak dem finner man klubber som AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Napoli og Lazio, som alle er helt der oppe og kjemper om medaljer hvert eneste år.

Italienske klubber er også kjent for å nyte stor suksess i de europeiske cupene, og AC Milan er nummer to på listen av klubber med flest Champions League-titler med sine syv. Inter er den forrige klubben som løftet Europas gjeveste trofé når de gikk til topps tilbake i 2010, klubbens tredje Champions League-tittel. Og man skal heller ikke glemme klubber som Fiorentina, Udinese, Sampdoria og Parma som alle potensielt kan blande seg inn i kampen på toppen av tabellen.

Så om du ikke allerede har fått opp øynene for Serie A, burde du gjøre det så snart som mulig- Og få med deg all spenningen i Serie A via live stream på nettet.

Se fotball live

Se en rask guide her

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy UnibetUnibet
leptop-www 1.Gå til Unibet
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream