header

Serie A

play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se Serie A Live Stream Online

Italienske Serie A er ikke den turneringen som vanligvis får den største oppmerksomheten i Norge. Det var nok bedre på 90-tallet, når ligaen var den best ansette ligaen i verden, og verdensstjerner som Maradonna, Marco van Basten og Roberto Baggio spilte for Serie A-klubber. I løpet av 90-tallet tok Serie A-klubbene hele 13 europeiske trofeer, seks Serie A-spillere vant Ballon d'Or og hele seks ganger brøt italienske klubber den internasjonale overgangsrekorden.

De siste årene har ikke italiensk fotball hatt spesielt fokus i Norge, mye takket være et lavere nivå enn tidligere, Juventus sin overlegenhet og mangelen på norske og internasjonale profiler.

Men det er i ferd med å snu. Det begynte med Cristiano Ronaldos inntog i ligaen for to sesonger siden, og at flere av de gamle storhetene nå er på vei tilbake til sitt gamle jeg, ikke minst Inter.

Og nå har vi fått en "norsk" klubb i ligaen i tillegg. Morten Thorsby tok turen fra Heerenveen til Sampdoria forrie sommer, og har nå blitt et fast innslag i Claudio Ranieris startellevere. I januar fikk han selskap av en annen nordmann, nemlig Kristoffer Askildsen. Han kom fra Stabæk i det som var en noe overraskende overgang for mange.

Men Sampdoria har planer om å satse på den unge nordmannen som kun fikk 15 kamper for Stabæk i Eliteserien i 2019. Da kan det bli meget artig å følge Sampdoria ekstra tett fremover om man har norske øyne.

Og hvordan gjør du det? Jo det gjør man enkelt via live streaming på nett. Det er flere steder du kan strømme alle kampene fra Serie A, men det absolutt beste tilbudet er via Unibet.

Om man har en aktiv konto hos dem kan man se alt av kamper fra Serie A og Coppa Italia gjennom hele sesongen. Og det uten å bruke en krone etter at du har registert deg og gjort ditt første innskudd.

Så da er det ingen unnskyldninger for å ikke følge et Serie A som bare blir mer og mer interessant, også med norske øyne. Få med deg den spennende kampen om tittelen, der Juventus, Napoli, Inter og Roma som oftest fører ann, og ikke minst kampen om å ikke havne på en av de tre nedrykksplassene.

Og få med deg glitrende spill fra verdensstjerner som Cristiano Ronaldo´, Christian Eriksen, Zlatan og Dries Mertens. Og ikke minst våre to egne representanter, i en av ligaens kulestte klubber, Sampdoria.