header
Arsenal
Arsenal
vs
Everton
Everton
clock

19. Mai 2024 hos 15:00

Annonce

arrow image
play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se Premier League Live Stream Online

Endelig er Premier League i gang igjen, og det er klart for en av de mest spennende sesongene i den øverste engelske divisjonen noensinne. Det mest spennende blir selvsagt hvem av de klassiske topp-seks lagene som kommer til å stikke av med seieren. Det kommer trolig til å stå mellom Manchester City, Liverpool, Tottenham og Arsenal. Men man skal aldri avskrive Chelsea og Manchester United, selv om det ikke er knyttet like store forventninger til dem i dag. Og de to kan også bli utfordret om passer i Europacupspill av klubber som Wolverhampton og Everton, men også Leicester, som alle tre ser sterke ut før denne kommende sesongen.

I bunnen av tabellen blir det en kamp for de tre nyopprykkede klubbene Aston Villa, Norwich og Sheffield United om å holde seg, men også Newcastle, West Ham, Brighton og Southampton er klubber som kan komme til å slite. Av de aller største stjernene du i år kan live streame til din TV og på nett er selvsagt Mohamed Salah og Sadio Mane hos Liverpool, Aguero og De Bruyne hos Manchester City og Poul Pogba hos Manchester United. Av nye stjerner denne sesongen er et av de mest spennende navnene Christian Pulisic hos Chelsea, som for øvrig ikke har fått lov til å kjøpe nye spillere denne sesongen. Uansett er alt klart for å følge med på den mest populære ligaen for oss nordmenn, Premier League. Og vi er i likhet med deg svært spent på hvordan det ender. Så les mer her hos oss om hvordan du får sett alle kampene med live stream gjennom sesongen.

I Premier League kan du også se noen av Norges største stjerner. Som Joshua King i Bournemouth, og ikke minst var nye yndlig Sander Berge i Sheffield United. I tillegg finner vi Ørjan Håskjold Nyland mellom stengene i Aston Villa, og Alexander Tettey på den sentrale midtbanen til Norwich. Premier League er svært populært hos nordmenn, og den største drømmen til de aller fleste norske fotballspillere. Vi er derfor svært sikre på at vi kommer til å se norske stjerner spille fotball på balløyen i uoverskuelig fremtid.