Kampprogram

Se Premier League Live Stream Online - 2019/2020

Se Premier League på nettet – Live Stream Premier League online

Endelig er Premier League i gang igjen, og det er klart for en av de mest spennende sesongene i den øverste engelske divisjonen noensinne.

Det mest spennende blir selvsagt hvem av de klassiske topp-seks lagene som kommer til å stikke av med seieren. Det kommer trolig til å stå mellom Manchester City, Liverpool, Tottenham og Arsenal.

Men man skal aldri avskrive Chelsea og Manchester United, selv om det ikke er knyttet like store forventninger til dem i dag.

Og de to kan også bli utfordret om passer i Europacupspill av klubber som Wolverhampton og Everton, men også Leicester, som alle tre ser sterke ut før denne kommende sesongen.

I bunnen av tabellen blir det en kamp for de tre nyopprykkede klubbene Aston Villa, Norwich og Sheffield United om å holde seg, men også Newcastle, West Ham, Brighton og Southampton er klubber som kan komme til å slite.

Av de aller største stjernene du i år kan live streame til din TV og på nett er selvsagt Mohamed Salah og Sadio Mane hos Liverpool, Aguero og De Bruyne hos Manchester City og Poul Pogba hos Manchester United.

Av nye stjerner denne sesongen er et av de mest spennende navnene Christian Pulisic hos Chelsea, som for øvrig ikke har fått lov til å kjøpe nye spillere denne sesongen.

Uansett er alt klart for å følge med på den mest populære ligaen for oss nordmenn, Premier League. Og vi er i likhet med deg svært spent på hvordan det ender. Så les mer her hos oss om hvordan du får sett alle kampene med live stream gjennom sesongen.

Se fotball live

Se en rask guide her

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy UnibetUnibet
leptop-www 1.Gå til Unibet
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Pris : 399 Kvalitet : God TV2 SumoTV2 Sumo
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball