Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Det er ingen tilgjengelige artikler

Se OBOS-ligaen med live stream i Norge

OBOS ligaen. Deter kanskje ikke fantastisk fotball, dribling, skudd i krysset og andre vidunderligheter du tenker på først når du hører navnet OBOS-ligaen.

Men Norges nest øverste divisjon har utvilsomt sin sjarm, og byr på mengder av spenning, drama og lidenskap. Og spenningen lever helt til siste serierunde, da det er hele fire lag som har mulighet til å spille om playoff til Eliteserien utenom de to øverste som rykker direkte opp.

Og to lag må ta den tunge veien ned i 2. divisjon, så det er nok av ting å ta hensyn til for de 16 lagene som holder til i OBOS-ligaen.

Denne sesongen er det selvsagt Eliteserie-vante Aalesund, Sogndal, Sandefjord og Start som er de store favorittene til å rykke opp. Men de får tøff konkurranse av lag som KFUM Oslo, Raufoss, Kongsvinger og Ull/Kisa.

Man finner også meget habile norske fotballspillere i OBOS-ligaen, som Sigurd Haugen, Lars Olden Larsen, Brice Wembangomo og Eric Kitolano.

De to øverste lagene rykker opp får gleden av å spille i Eliteserien neste år, i tillegg får det laget av nummer tre til seks på tabellen som kommer seg til playoff-finale sjanse til å rykke opp, om de slår laget som havnet tredje sist i Eliteserien.