header

Norway 1. division

play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se OBOS-ligaen med live stream i Norge

OBOS ligaen. Det er kanskje ikke fantastisk fotball, dribling, skudd i krysset og andre vidunderligheter du tenker på først når du hører navnet OBOS-ligaen.

Men Norges nest øverste divisjon har utvilsomt sin sjarm, og byr på mengder av spenning, drama og lidenskap. Og spenningen lever helt til siste serierunde, da det er hele fire lag som har mulighet til å spille om playoff til Eliteserien utenom de to øverste som rykker direkte opp. Og to lag må ta den tunge veien ned i 2. divisjon, så det er nok av ting å ta hensyn til for de 16 lagene som holder til i OBOS-ligaen. Denne sesongen er det selvsagt Eliteserie-vante Aalesund, Sogndal, Sandefjord og Start som er de store favorittene til å rykke opp. Men de får tøff konkurranse av lag som KFUM Oslo, Raufoss, Kongsvinger og Ull/Kisa. Man finner også meget habile norske fotballspillere i OBOS-ligaen, som Sigurd Haugen, Lars Olden Larsen, Brice Wembangomo og Eric Kitolano.

De to øverste lagene rykker opp får gleden av å spille i Eliteserien neste år, i tillegg får det laget av nummer tre til seks på tabellen som kommer seg til playoff-finale sjanse til å rykke opp, om de slår laget som havnet tredje sist i Eliteserien.

Store lag i OBOS-ligaen

OBOS-ligaen er som oftest krydret med tidligere storlag, som noen ganger må ta turen helt ned i den nest øverste divisjonen. Gode eksempler på det de siste årene er Brann, Viking og Lillestrøm, som aller har måtte ta en sesong i OBOS-ligaen de siste årene. Brann var nede og rykket direkte opp tilbake i 2015, mens Viking var nede og rykket rett opp igjen i 2018. Det siste eksemplet er Lillestrøm, som etter å ha rykket ned fra Eliteserien i 2019, er tilbake i det gode selskap når sesongen sparkes i gang i 2021. Men i 2021 er det duket for et annet tidligere storlag i OBOS-ligaen, nemlig Fredrikstad. FFK rykker opp fra 2. divisjon, hvor de har befunnet seg de seneste sesongene.

Live stream OBOS-ligaen

Om man ønsker å live streame OBOS-ligaen i Norge så er det for tiden Eurosport som har rettighetene til ligaen her hjemme. Kampene fra OBOS-ligaen kan dermed ses på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player, men flere av kampene er også tilgjengelig på liniær-TV.