Se Capital One Cup/Ligacupen/Carabao Cup i England med live stream

EFL-cupen, Capital one Cup eller Ligacupen, for tiden kjent som Carabao Cup av sponsorårsaker, er en årlig fotballkonkurranse i engelsk fotball. Organisert av den engelske fotballigaen (EFL), er den åpen for enhver klubb innenfor de fire øverste nivåene i det engelske ligasystemet - 92 klubber totalt - som består av toppnivået Premier League, og de tre divisjonene i den engelske fotballigaens egen seriekonkurranse (Championship, League One og League Two).

Først avholdt i 1960–61 som Football League Cup, er det en av de tre toppnivå fotballkonkurransene i England, sammen med Premier League og FA Cup. Den avsluttes i februar, lenge før de to andre, som vanligivis avsluttes i mai. Cupen ble introdusert av ligaen som et svar på den økende populariteten til europeisk fotball, og for å utøve mer makt over det engelske fotballforbundet.

Turneringen spilles over syv runder, med bånd med ett ben hele veien, med unntak av semifinalen. Finalen holdes på Wembley Stadion; det er det eneste slaget i konkurransen som spilles på et nøytralt sted og på en søndag.

Vinnere kvalifiserer seg for europeisk fotball, og får en plass i UEFA Europa Leagues gruppespill; skulle vinneren også kvalifisere seg til Europa på andre måter på slutten av sesongen, blir dette stedet overført til det høyest plasserte Premier League-laget som ikke allerede har kvalifisert seg for en europeisk konkurranse. De nåværende regjerende mesterne er Manchester City, som slo Chelsea 4–3 på straffe i finalen i 2019 for å vinne sin sjette League Cup i historien.

Ligacupen byr med andre ord på flust av toppkamper fra England, og det beste av alt er at det er svært enkelt å streame turneringen på nett. Unibet har nemlig rettighetene til å live streame turneringen i Norge, og sender alle kamper, fra de første rundene til finalen fra Wembley.

Så om du ønsker å live streame kamper fra denne turneringen online, så skal du registrere deg hos Unibet. Da får du i tillegg sett tusenvis av andre kamper, fra turneringer som Championship, FA-cupen, La Liga, Serie A, Bundesliga og Eredivisie.

Se Ligacupen, Carabao Cup, EFL-Cup med live stream i Norge, gratis, i dag.