Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Se La Liga Live Stream Online

Om du liker fantastisk tiki-taka-fotball, masse mål, drama, lidenskap, skarpe taklinger og ekstatiske fans, så er spanske La Liga ligaen for deg. Uke etter uke underholder de teknisk avanserte spillerne på nyvannede gressmatter, og det er alltid en glede å se på. De store høydepunktene hver sesong i La Liga er selvsagt møtene mellom Barcelona og Real Madrid, El Clasico.

Det er de to desidert største klubbene i Spania, og to av de absolutt største i hele verden. Møtene mellom de to klubbene har de siste sesongene selvsagt handler om verdens to beste fotballspillere, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Men nå når Ronaldo er forsvunnet fra Real Madrid vil det gjerne være mer fokus på selve lagene, som kanskje bare er positivt. Men, det er mye annet snacks med La Liga også. Med flere klubber som de siste sesongene ypper seg mot de to gigantene, og da særs Atlético Madrid. Men også Sevilla og Valencia har nå de siste sesongene virkelig fått fart på sakene, og er helt der oppe og kjemper om medaljer. Førstnevnte har nettopp fått seg nytt stadion, som virkelig er en fantastisk storstue.

Det begynner å bli en stund siden, men La Liga har også hatt sine norske bidrag. Den mest kjente og mest suksessfulle er nok John Carew, som blant annet var med å spille Champions League-finale med Valencia. Andre spillere som har vært med å prege La Liga er Dan Eggen, Frode Grodås, Sigurd Rushfeldt og Bjørn Tore Kvarme. De to siste nordmennene som spilte i La Liga var Knut Olav Rindarøy i Deportivo i 2011 og Vadim Demidov for Celta Vigo i 2013.

Men nå er endelig Martin Ødegaard på plass i moderklubben Real Madrid. Etter å ha først spilt for Real Sociedad i én sesong. Han har fått godt med spilletid, og ser ut til å ha en fremtid på Santiago Bernabeu.

El Clasico mellom Barcelona og Real Madrid er uten tvil den mest berømte klubbkampen i klubbfotballen, og blir sett på TV og med live stream av hundrevis av millioner mennesker hver gang den spilles.

Se fotball live

Se en rask guide her

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
leptop-www 1.Gå til Unibet
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser


Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser