Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Se engelsk FA-cup med live stream i Norge

FA-cupen. Fotballens eldste klubbturnering som fortsatt lever i beste velgående. Et av de største trofeene du kan løfte som fotballspiller i England, om ikke i verden. Hvem er best på balløya, i landet som oppfant selve fotballen?

Hvert år skal alle lagene som deltar i de 10 øverste divisjonene i England konkurrere om å løfte trofeet, som hvert år siden starten i 1871/72-sesongen.

I rekordsesongen 2011/12 deltok smått utrolige 763 klubber, så med andre ord er det et svært lite nåløye å komme gjennom.

Manchester City er regjerende mester i turneringen etter at de tok "the double" forrige sesong. Det var de lyseblås sjette tittel i turneringen.

Det er et solid antall titler det, men det er et stykke opp til Arsenal, som har gått til topps i FA-cupen flest ganger med sine 13 ganger.

Andre klubber som har vunnet FA-cupen et imponerende antall ganger er Manchester United med 12, Chelsea og Tottenham med 8 og Liverpool og Aston Villa med 7.

Leicester City er den klubben som har vært i flest finaler men aldri klart å hente hjem pokalen med sine totalt fire opptredener i FA-cupfinalen.

Denne sesongen er det selvsagt de seks topplagene i Premier League som er favoritter til å stikke av med pokalen, Manchester City, Tottenham, Liverpool , Chelsea, Arsenal og Manchester United.

Om du ønsker å følge med på veien til finalen, så kan du se alle kampene hos de største bookmakerne i Norge, via live stream.

Og Unibet er tilbyderen vi mener har den beste kvaliteten, og også det største utvalget, derfor anbefaler vi Unibet når du ønsker å se FA-cupen med live stream.

Så lenge du har en aktiv konto, som betyr at du enten har penger på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene, kan du se alle kampene fra den engelske FA-cupen.

Se fotball live

Se en rask guide her

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
leptop-www 1.Gå til Unibet
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser


Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser