header

European Championship

play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se EM i fotball 2024 med live stream

Fotball-EM i 2024 er en av de mest etterlengtede begivenhetene i fotballverdenen. Turneringen, som samler de beste landslagene fra hele Europa, lover å bli et spennende utstillingsvindu for sporten. Fans i Norge kan glede seg til å se favorittlagene og -spillerne sine konkurrere om tittelen som europamestere. Med mange talentfulle spillere fra hele kontinentet som skal delta, vil turneringen garantert bli fylt med spennende kamper, uventede vendinger og uforglemmelige øyeblikk.

For de i Norge som ønsker å se fotball-EM i 2024, er det flere alternativer tilgjengelig. Turneringen vil sannsynligvis bli sendt av flere kringkastere, inkludert TV2, som har en historie med å vise internasjonale fotballbegivenheter på toppnivå. I tillegg til tradisjonelle TV-sendinger kan fans i Norge også forvente å kunne strømme turneringen på nettet. TV2 Sumo, strømmetjenesten levert av TV2, vil sannsynligvis tilby direktesendinger og on-demand-dekning av turneringen, noe som gjør det mulig for fansen å se kampene hjemmefra eller på farten ved hjelp av sine favorittapparater.

Fotball-EM i 2024 ligger an til å bli en spennende og uforglemmelig begivenhet. For fans i Norge er den beste måten å få med seg alt ved å slå på TV2 eller strømme kampene på TV2 Sumo. Turneringen er fortsatt noen år unna, så det er på tide å begynne å glede seg og telle ned dagene til den største fotballbegivenheten i 2024.