header
Liverpool
LASK
vs
Liverpool
Liverpool
clock

21. September 2023 hos 16:45

Annonce

arrow image
play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se Europa League med Live Stream Online

Europa League. Europas nest gjeveste turnering. Turneringen med kanskje den mest spennende variasjonen av klubber. Her finner man alt fra gedigne klubber fra de fem største ligaene, som gjerne har hatt en skuffende sesong og gått glipp av en plass i Champions League. Til små klubber fra små land, som gjerne har kvalifisert seg til europeisk spill for aller første gang. Dette er også turneringen der vi oftest finner norske klubber. Faktisk så har både Rosenborg, Molde, Tromsø, Sarpsborg 08, Brann og Vålerenga deltatt i gruppespillet de seneste 15 årene.

Molde er den klubben som har mest suksess i Europa League det siste tiåret, da de i 2015/16-sesongen vant sin gruppe foran Ajax, Celtic og Fenerbahce, og dermed avanserte til til første utslagsrunde. Der møtte de Sevilla, som de vant mot hjemme, men til slutt måtte se seg slått ut av over to kamper. Rosenborg var eneste laget som deltok i den seneste sesongen, der de røk ut av gruppespillet som tabelljumbo med ett fattig poeng. Den mest suksessfulle klubben i moderne tid er utvilsomt Sevilla, som med sine fem titler de siste 15 sesongene er den mestvinnende klubben i turneringens historie. Chelsea er regjerende mestere, etter at de slo byrivalene Arsenal i finalen forrige sesong, en finale som ble spilt i Baku. Dette er også en turnering der vi ofte ser norske spillere, som spiller i forskjellige klubber rundt om i Europa. Spesielt i Benelux og Danmark. Danmark er utvilsomt det landet som er flinkest i Skandinavia til å få klubber ut i gruppespill i Europa, og da som oftest i Europa League.

Dette er den nest siste sesongen der turneringen holdet dette formatet. I løpet av starten av 2020-årene vil turneringen bli kuttet fra 48 til 32 lag, og få en ny europeisk turnering under seg, og dermed få litt mer prestisje. Finalen i denne sesongen skal bli holdt i Gdansk i Polen, og det er første gang denne byen er vertsskap for en såpass stor finale. Tidligere har byer som Stockholm, Sevilla, Lyon og Dublin alle vært finalebyer i Europa League.


Hvordan ser du Europa League med live stream

Det finnes flere muligheter for å følge med på Europa League med live stream. De første kvalifiseringsrundene er ofte ikke kjøpt av store TV-selskaper, og det er klubbene selv som selger rettighetene. Her er Unibet flink til å kjøpe opp rettigheter, så det er mulig å følge alle kvalifiseringskampene med live stream online hos Unibet, så lenge du er en aktiv kunde hos dem. Alt du behølver for å live streame fotball online hos Unibet er en aktiv konto. En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt, eller at du har brukt kontoen til å plassere et bet de seneste 24 timene. I gruppespillet og de avgjørende utslagsrundene på våren er det TV2 som har rettighetene til turneringen i Norge. Her kan du føgle spenningen enten via deres sportskanaler, eller via strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Kampprogram

<<<
torsdag 21. september
>>>
torsdag 21. september