Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Se norske Eliteserien med live stream online 2019

Om du er norsk, så har du garantert ett eller annet forhold til norsk fotball, og er du interessert i fotball har du nok et favorittlag hjemme i Norge som enten spiller i Eliteserien eller som du ønsker gjorde det.

Eliteserien byr nok ikke på den vakreste fotballen i verden, men det er vår egen, og den byr definitivt på sjarm, følelser, sinne, glede og sorg for alle som følger ligaen, året rundt. For tiden er det tre lag som utmerker seg som de klart beste, mens det hvert år kommer overraskelser fra OBOS-ligaen, som Ranheim i 2018.

De tre topplagene er Molde, Rosenborg og Brann, som alle tre har tatt det meste av medaljer de seneste sesongene. Rosenborg har stukket av med gullet flere år på rad, men de får tøffere og tøffere konkurranse fra både Molde og Brann.

Viking er endelig tilbake i den øverste ligaen i Norge, etter at de forrige sesong måtte spille i OBOS-ligaen etter at de rykket ned fra Eliteserien i 2017.

Ellers finner vi tradisjonsrike lag som Vålerenga, Strømsgodset og Lillestrøm som alle tre har hatt lite suksess de seneste sesongene, men som alltid har god støtte blant fans, og tiltrekker mange seere når kampene deres blir vist på TV.

Noen av de beste oppgjørene du kan se i Eliteserien er klassikere som Brann – Rosenborg, Rosenborg – Molde, Vålerenga – Lillestrøm, Brann – Viking og Tromsø – Bodø/Glimt. Dette er alle rivaloppgjør, og det er alltid god temperatur og stemning under disse kampene.

Av profiler i Eliteserien så kan man selvsagt ikke unngå å nevne Rosenborgs Nicklas Bendtner. Men det er flere store navn i Eliteserien, blant annet Moldes Magnus Wolf Eikrem, og Branns Azar Karadas.

Ellers kommer man heller ikke unna evigunge Frode Kippe, som i en alder av 43 år fortsatt er kaptein og forsvarsbauta i Lillestrøm.

Om du ønsker å live streame Eliteserien gratis i Norge så kan du finne tilbydere av fotball live streams her på vår side. Vi forteller deg også hvordan du live streamer flere andre ligaer i verden, og ofte kan det være helt gratis.

Men hva skal man med andre ligaer når man har vår egen Eliteserie. Få med deg alle kampene til ditt favorittlag, i kampen om gull og Europacup-plass, eller i kampen om å overleve. Uansett hvor på tabellen er det spennende, og alle kampene er tilgjengelig med live stream online.

Så om du ikke har mulighet til å dra på stadion kan du alltid sjekke fotballstreams og vi vil fortelle deg hvordan du ser kampene med live stream i Norge og i utlandet.