header

Eliteserien

play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se norske Eliteserien med live stream online

Norsk Eliteserien

Om du er norsk, så har du garantert ett eller annet forhold til norsk fotball, og er du interessert i fotball har du nok et favorittlag hjemme i Norge som enten spiller i Eliteserien eller som du ønsker gjorde det. Eliteserien byr nok ikke på den vakreste fotballen i verden, men det er vår egen, og den byr definitivt på sjarm, følelser, sinne, glede og sorg for alle som følger ligaen, året rundt. For tiden er det tre lag som utmerker seg som de klart beste, mens det hvert år kommer overraskelser fra OBOS-ligaen, som Ranheim i 2018. De tre topplagene er Molde, Rosenborg og Brann, som alle tre har tatt det meste av medaljer de seneste sesongene. Rosenborg har stukket av med gullet flere år på rad, men de får tøffere og tøffere konkurranse fra både Molde og Brann. Molde tok gullet forrige sesong, mens Brann skuffet med en niendeplass. Bodø/Glimt tok en meget sterk andreplass bak Molde forrige sesong, mens Rosenborg måtte ta til takke med tredjeplassen. Viking er endelig tilbake i den øverste ligaen i Norge, etter at de forrige sesong måtte spille i OBOS-ligaen etter at de rykket ned fra Eliteserien i 2017.

Ellers finner vi tradisjonsrike lag som Vålerenga, Strømsgodset og Lillestrøm som alle tre har hatt lite suksess de seneste sesongene, men som alltid har god støtte blant fans, og tiltrekker mange seere når kampene deres blir vist på TV. Noen av de beste oppgjørene du kan se i Eliteserien er klassikere som Brann – Rosenborg, Rosenborg – Molde, Brann – Viking og Tromsø – Bodø/Glimt. Dette er alle rivaloppgjør, og det er alltid god temperatur og stemning under disse kampene. Dessverre får vi ikke sett det største derbyet av dem alle denne sesongen, da Lillestrøm spiller i OBOS-ligaen for øyeblikket. Vi håper for norsk fotballs del at kanarifuglene er å se oppe i Eliteserien igjen snart. Av profiler i Eliteserien så kan man selvsagt ikke unngå å nevne Rosenborgs Pål Andre Helland. Men det er flere store navn i Eliteserien, blant annet Moldes Magnus Wolf Eikrem, og Branns Fredrik Haugen. Om du ønsker å live streame Eliteserien gratis i Norge så kan du finne tilbydere av fotball live streams her på vår side. Vi forteller deg også hvordan du live streamer flere andre ligaer i verden, og ofte kan det være helt gratis. Men hva skal man med andre ligaer når man har vår egen Eliteserie. Få med deg alle kampene til ditt favorittlag, i kampen om gull og Europacup-plass, eller i kampen om å overleve. Uansett hvor på tabellen er det spennende, og alle kampene er tilgjengelig med live stream online.

Så om du ikke har mulighet til å dra på stadion kan du alltid sjekke fotballstreams og vi vil fortelle deg hvordan du ser kampene med live stream i Norge og i utlandet. Det er Discovery Networks som eier rettighetene til Eliteserien i Norge, og om du ønsker å se Eliteserien kan du gjøre det på deres kanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.