Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Se Bundesliga Live Stream Online

Tyske Bundesliga har alltid hatt en høy stjerne hos norske fotballfans, mye takket være store norske spillere som har hatt store øyeblikk der, men også fordi tysk fotball generelt ligger nært den norske i stil og disiplin. Spillere som Jørn Andersen, Rune Bratseth, Anders Giske og Kai-Erik Herlovsen har nytt stor suksess i Tysklands beste liga, med Rune Bratseth som kanskje den mest suksessfulle av dem alle.

Han var kaptein i Werder Bremen og fikk over 230 kamper for den tyske storklubben. Men også i dag er det flere sentrale spillere i Bundesliga. Rune Almenning Jarstein i Hertha Berlin er en av de beste keeperne I ligaen, og han har selskap av Per Ciljan Skjelbred, Julian Ryerson og Håvard Nordtveit for øyeblikket.

Se Erling Braut Haaland med live stream

Men de har fått selskap av en ny og enda større stjerne nå. Med Erling Braut Haalands inntog i Borrusia Dortmund. Det norske stjerneskuddet kom i januar 2020 etter en fantastisk høstsesong i østerrikske Red Bull Salzburg.

Og med hele fem mål på de første to innhoppene for klubben er den høyreiste nordmannen allerede et høyt verdsatt medlem av den enorme klubbens fans.

Så nå har du mulighet til å følge Norges nye stjerne hver uke i Bundesliga, og ikke minst når Borussia Dortmund spiller hjemme forann den gule veggen. Da 80 000 gærne tyskere heier på vår nye verdensstjerne på tribunene. Alt sammen kan du få med deg på Unibet.

Du kan også se Alexander Sørloth, selv om han enda ikke har fått sitt store gjennombrudd i RB Leipzig. Han skal nok slå gjennom snart, og vise det han har vist i Tyrkia, også i Tyskland.

Bayern München er ikke overraskende den mest suksessfulle klubben i Bundesliga, og gigantene fra Sør-Tyskland har løftet trofeet de siste seks sesongene, og står med hele 28 ligatitler totalt. Bayern har også løftet trofeet i Champions League hele fem ganger, klart flest av de tyske klubbene. Den kanskje største rivalen til Bayern er Schalke 04, men Bundesliga består av flere store tradisjonsrike klubber, som Bayer Leverkusen, Werder Bremen og ikke minst Borussia Dortmund.

Sistnevnte har vært Bayern Münchens største rival de siste sesongene, og var den klubben som vant Bundesliga sist utenom Bayern München. Det er ingen tvil om at Bundesliga er en av de absolutt beste i verden, og vi er glad for å kunne fortelle deg hvordan du får med deg underholdningen herfra hver uke via live stream. I tillegg er RB Leipzig nå en av de store utfordrerne til Bundesliga-tittelen.

Den yngste topptreneren i Europa

Og nettopp RB Leipzig sikret seg før denne sesongen det som er et av de absolutt mest ettertraktede navnene i fotball-Europa om dagen, nemlig Julian Nagelsmann.

Treneren som ledet Hoffenheim til opprykk for så å sikre dem en plass i Champions League før han var fylt 30 år viste de siste sesongene at han er de nye store trener-stjernen fra Tyskland.

Han er nå, som trener for RB Leipzig, den yngste treneren i en av de fem største ligaene i Europa, i en alder av 30 år.

Se Bundesliga med live stream

Så det finnes mange grunner til å følge ligaen som gir deg det beste som tysk fotball har å by på, ikke minst er det den ligaen som tiltrekker seg mest fans på tribunene i hele Europa.

Både ovenfor og nedenfor artikkelen finner du informasjon om hvordan du får live streamet Bundesliga enkelt i Norge med Unibet, som er den online tilbyderen som gir deg best kvaliteten av live streaming av Bundesliga i Norge.

Jetz geht’s los!

Se fotball live

Se en rask guide her

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
leptop-www 1.Gå til Unibet
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser


Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser