Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Se Bundesliga Live Stream Online - 2019/2020

Tyske Bundesliga har alltid hatt en høy stjerne hos norske fotballfans, mye takket være store norske spillere som har hatt store øyeblikk der, men også fordi tysk fotball generelt ligger nært den norske i stil og disiplin. Spillere som Jørn Andersen, Rune Bratseth, Anders Giske og Kai-Erik Herlovsen har nytt stor suksess i Tysklands beste liga, med Rune Bratseth som kanskje den mest suksessfulle av dem alle.

Han var kaptein i Werder Bremen og fikk over 230 kamper for den tyske storklubben. Men også i dag er det flere sentrale spillere i Bundesliga. Rune Almenning Jarstein i Hertha Berlin er en av de beste keeperne I ligaen, og han har selskap av Per Ciljan Skjelbred og Håvard Nordtveit for øyeblikket.

Se Erling Braut Haaland med live stream

Men de har fått selskap av en ny og enda større stjerne nå. Med Erling Braut Haalands inntog i Borrusia Dortmund. Det norske stjerneskuddet kom i januar 2020 etter en fantastisk høstsesong i østerrikske Red Bull Salzburg.

Og med hele fem mål på de første to innhoppene for klubben er den høyreiste nordmannen allerede et høyt verdsatt medlem av den enorme klubbens fans.

Så nå har du mulighet til å følge Norges nye stjerne hver uke i Bundesliga, og ikke minst når Borussia Dortmund spiller hjemme forann den gule veggen. Da 80 000 gærne tyskere heier på vår nye verdensstjerne på tribunene. Alt sammen kan du få med deg på Unibet.

Bayern München er ikke overraskende den mest suksessfulle klubben i Bundesliga, og gigantene fra Sør-Tyskland har løftet trofeet de siste seks sesongene, og står med hele 28 ligatitler totalt. Bayern har også løftet trofeet i Champions League hele fem ganger, klart flest av de tyske klubbene. Den kanskje største rivalen til Bayern er Schalke 04, men Bundesliga består av flere store tradisjonsrike klubber, som Bayer Leverkusen, Werder Bremen og ikke minst Borussia Dortmund.

Sistnevnte har vært Bayern Münchens største rival de siste sesongene, og var den klubben som vant Bundesliga sist utenom Bayern München. Det er ingen tvil om at Bundesliga er en av de absolutt beste i verden, og vi er glad for å kunne fortelle deg hvordan du får med deg underholdningen herfra hver uke via live stream.

Jetz geht’s los!