header

Allsvenskan

play
Hvordan ser jeg fotball?

Få en rask guide her

Annonce

step 11. Gå til Unibet og opprett din gratis konto

step 22. Klikk 'Unibet TV' i den øverste baren

step 33. Velg din favorittkamp og se den live

Spill & Se på Unibet.no

Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Terms & conditions

Se svenske Allsvenskan med live stream i Norge

Svenske Allsvenskan er nok ikke den mest populære ligaen å se på i Norge. Men det er den ligaen utenfor Norge med flest nordmenn, og flere av dem er også svært aktuell for det norske landslaget. I tillegg holder ligaen et litt høyere nivå enn vår egen Eliteserie, og består av flere spennende klubber som AIK, Hammarby, IFK Gøteborg og Malmø FF. Den kanskje mest interessante spilleren i ligaen sett med norske øyne er selvsagt Tarik Elyounoussi. Landslagsspissen har vært svært god for både AIK og det norske landslaget det siste året, der han bøtter inn mål for begge to.

Det var et nokså overraskende valg han tok ta han dro fra profftilværelsen i Hellas til svenske Allsvenskan, men fra å være en perifier spiller i troppen til Olympiakos til å være den store stjernen i AIK, kan det se ut som det var et ritkig valg av østfoldingen. Han og hans AIK ble svenske mestere forrige sesong ,og er selvsagt en av favorittene til å vinne ligaen også denne sesongen. Men får god konkurranse av de to andre Stockholmslagene Djurgården og Hammarby, i tillegg til Malmø, som er den mest suksessrike svenske klubben etter tusenårsskiftet. Om du ønsker å se Allsvenskan i Norge er det ikke alt for mange muligheter. Men fortvil ikke, det er mulig å se det ypperste av svensk klubbfotball, også i Norge.

De fleste store bookmakere sender alle kampene med live stream for alle sine aktive kunder. Å være aktiv kunde vil si at du har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene. Så registerer deg, og få deg alle kampene til Tarik og alle de andre nordmennene som koser seg med å spille fotball i vårt flotte naboland.